Σχετικα

foto_website

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξανδρείου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (2005).
Έκτοτε και μέχρι τον Απρίλιο του 2016, ήταν υπεύθυνη του Διαιτολογικού τμήματος και Επιστημονικός συνεργάτης του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού «Πρόληψις», όπου επέβλεπε άτομα που έχρηζαν διατροφικής παρακολούθησης. Επιπλέον, έχει διεξάγει έρευνα με θέμα: «Οι Επιδράσεις της παχυσαρκίας και της χοληστερόλης στον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναικείο πληθυσμό» και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση περιστατικών που νοσούν ή που βρίσκονται υπό αγωγή για παθήσεις του μαστού.
Από το Σεπτέμβριο του 2016 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο Νέο Ψυχικό.
Έχει παρακολουθήσει σειρά πανελλήνιων συνεδρίων διατροφής, κλινικής διατροφής και παχυσαρκίας.
Το Μάρτιο του 2017 έλαβε μέρος σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου «Κάλλιστος» με θέμα «Παιδί και Αθλητισμός».
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων –Τεχνολόγων Διατροφής και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
Από τον Οκτώβριο του 2013 έχει συνεργαστεί με το Internet portal «Νηστικό Αρκούδι», το ηλεκτρονικό περιοδικό «Bonusmall» και την πολιτιστική ατζέντα deBop ως συντάκτρια άρθρων διατροφής και ευεξίας.