δεν μπορω να χασω βαρος

δεν μπορω να χασω βαρος

denxanwvarosΗ διατροφή που ακολουθώ δεν με αφήνει να χάσω βάρος, ειδικά τα βράδια τρώω πολύ αλλά ούτε και τηρώ ένα πρόγραμμα (τρίωρο κλπ) το οποίο το γνωρίζω διότι το έχω κάνει πολλές φορές. Θα θελα τη γνώμη σας γιατί είναι ένα θέμα που θα ήθελα να λύσω.

Η απόφαση έναρξης μίας σωστής διατροφής, που θα σας οδηγήσει σε απώλεια βάρους είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Σίγουρα ο κυριότερος είναι η θέλησή σας και τι προσπάθεια είστε διατεθειμένη  να κάνετε. Ο δεύτερος κυριότερος είναι να απευθυνθείτε σ’ ένα επαγγελματία πτυχιούχο Διατροφολόγο – ή Διαιτολόγο, είναι το ίδιο- ο οποίος θα σας διαμορφώσει ένα αυστηρώς προσωπικό και εξατομικευμένο πρόγραμμα, με βάση την ηλικία σας, τις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, το καθημερινό σας πρόγραμμα, ακόμα και την οικονομική σας κατάσταση!

Δεν θα σας πω ψέματα- θέλει προσπάθεια, που θα την κάνετε κυρίως εσείς. Προσπάθεια, οργάνωση και διάθεση. Ένας διατροφολόγος απλά σας υποβοηθά, σας εμψυχώνει και προσπαθεί να κάνει την διατροφική σας καθημερινότητα όσο γίνεται πιο εύκολη. Να προσθέσω και το απώτερο όνειρο του- να σας χτίσει νέες διατροφικές συνήθειες , ώστε να μην τον ξαναχρειαστείτε.

Το σίγουρο είναι ότι ξεκινώντας μια σωστή διατροφή, μέσα σε λίγες ημέρες, θα νιώσετε πιο ανάλαφρη, καθώς και περισσότερη ενέργεια, για ν’ αντεπεξέλθετε στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας σας. Όλα είναι μια απόφαση- που είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να την πάρετε!

 

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα www.toarkoudi.gr στις 7.1.2015

 

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη και απαγορεύεται η χρήση ή αναπαραγωγή  του, από και σε οποιοδήποτε μέσο ή επιχείρηση, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.