Σχετικα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) (2005).
Έκτοτε και μέχρι τον Απρίλιο του 2016, ήταν υπεύθυνη του Διαιτολογικού τμήματος και Επιστημονικός συνεργάτης του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού «Πρόληψις», όπου επέβλεπε άτομα που έχρηζαν διατροφικής παρακολούθησης. Επιπλέον, έχει διεξάγει έρευνα με θέμα: «Οι Επιδράσεις της παχυσαρκίας και της χοληστερόλης στον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναικείο πληθυσμό» και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση περιστατικών που νοσούν ή που βρίσκονται υπό αγωγή για παθήσεις του μαστού.
Από το Σεπτέμβριο του 2016 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο Νέο Ψυχικό.
Έχει παρακολουθήσει σειρά πανελλήνιων συνεδρίων διατροφής, κλινικής διατροφής και παχυσαρκίας.
Το Μάρτιο του 2017 έλαβε μέρος σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου «Κάλλιστος» με θέμα “Παιδί και Αθλητισμός”.
Τον Ιανουάριο του 2018 φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Πρώτη Είδηση” και μίλησε πάνω στο θέμα “Λιγούρες: γιατί παθαίνουμε και πως να τις καταπολεμήσουμε”.
Τον Απρίλιο του 2018 συμμετείχε σε εκδήλωση της Apivita (Kitchen Lab) και μίλησε για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.
Τον Οκτώβριο του 2019 έλαβε μέρος στο Holistic Wellbeing pop up Event (Avana Secret Spot) όπου ανέπτυξε τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής και τις διαφορές της με άλλα είδη.
Τον Οκτώβριο του 2020 και του 2021 έλαβε μέρος σε διαδικτυακή ημερίδα της Εράσμειου Ελληνογερμανικής σχολής και μίλησε σε μαθητές της 2ας και 3ης Λυκείου αντίστοιχα με θέμα “Διατροφή για γερό μυαλό”.
Τον Δεκέμβριο του 2020 συνεργάστηκε με το Internet Portal «Iefimerida» όπου έδωσε απαντήσεις στο θέμα «Lockdown και διατροφή- τι πρέπει να προσέχουμε».
Τον Δεκέμβριο του 2020 φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9,84 και μίλησε για τη διατροφή και διατήρηση του σωματικού βάρους στην εποχή της πανδημίας.
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων –Τεχνολόγων Διατροφής και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
Από τον Οκτώβριο του 2013 έχει συνεργαστεί με το Internet portal «Νηστικό Αρκούδι», το ηλεκτρονικό περιοδικό «Bonusmall» και την πολιτιστική ατζέντα deBop ως συντάκτρια άρθρων διατροφής και ευεξίας.